MissGuess | via Tumblr

Szia kedves. Nem vagyok túl érdekes, szóval ha gondolod tovább is léphetsz a menün. Oly mindegy!

Szóval 8. osztályos vagyok, mostanában kevés szabadidővel, bár ez nem látszik, jól titkolom. Sokat olvasok, zenét hallgatok (úúúristen képzeld néha még énekelek is...á gáz vagyok, utájjá).

Moly.hu-n megtalálsz ha nagyon keresel meg ha valami kibaszott zseni vagy, mert nem így vagyok fent, de weheartit-en igen, ott oldalt megtalálod a választ linket.:)

Tumblr: www.nincsenek-korlataink.tumblr.com

Facebook: háhá:3

Twitter: soha nem nézem, de azért megpróbálhatod, ugyanaz hasonló a facebook nevem:D

Már lehet irritállak a sok okoskodásommal, de itt van miket szeretek, hátha megkívánsz tőle kicsit.

♥ : Könyveek (Gyönyörű sorscsapás, Veszedelmes sorscsapás, A burok, Az éhezők viadala, Egy különc srác feljegyzései, Tökéletes kémia, A vonzás szabályai, Egy felejthetetlen év, Tökéletes,  Büszkeség és balítélet és még nagyooooon sok), Imagine Dragons, OneRepublic, Selena Gomez, Guns 'n' Roses, Demi Lovato, Three Days Grace, P!nk, The Script (ez mind zenee...vagyis énekesnők, együttesek*-*), alvás, olvasás (egyértelmű), filmekből: A burok, Eredet, Az éhezők viadala, Most jó, Szerelmünk lapjai, Tíz dolog amit utálok benned, Szerelmi leckék hitetleneknek, Szemfényvesztés...stb., Logan Lerman, Jake Abel, Max Irons, Jennifer Lawrence, Lily Collins, Saiorse Ronan, Dave Franco, Leonardo DiCaprio, Emma Watson

: Amikor én nagyon szeretek valamit és más is megszereti csak miattam és annyira imádja meg ajj minden közben én szerettem jobban, de előadja, hogy ő, mert megvesz róluk 2 posztert vagy cikket...de ha én nem lennék, nem is ismerné. Na ettől a falra mászok. Vagy mikor nincs itthon semmi édesség. Vagy mikor sokat kell tanulnom és nem vagyok rá egyszerűen képes. Amikor nincs időm olvasni. Ha nincs időm zenét hallgatni. Ha sok dolgom lenne de én hülyeségekkel töltöm az időt. Ha valaki utál egy bizonyos fajta embert, pedig nem is ismer olyat csak ítélkezik. Ha valaki azt mondja utálja pl a könyvmolyokat, csak mert ő még életében nem vett a kezébe könyvet. Ha valaki már 14 évesen nagy életet él és felnőttként viselkedik. Minden dolgot, amit azért szerettem meg, mert mindenki más is szerette. Amikor semmit nem néznek ki belőlem, mert visszahúzódó vagyok. Mikor egy kérdésre csak azt tudom válaszolni, hogy 'Jó volt' vagy hasonló. Ha valaki lenézi a teljesítményem, vagy az önbizalomhiánya miatt minden alkalmat kihasznál, hogy jobb lehessen nálam. Amikor valaki hazudik nekem, átbasz, hiteget...stb. Amikor valaki szövetkezik ellenem, de nem hallgat meg, csak kreál magának hibákat rólam, amik nem igazak. Utálom az elvesztegetett időt. A 'menő' cigizőket (nem minden cigist, csak aki emiatt csinálja). A mélyen szántó idézeteket és bölcsességeket a kurvák képei alatt.

110/365 by @care_much on yay!everyday

♥♥♥